HOMEBTN
Kondicionálótermi berendezések
Otthoni fitness gépek
Súlyzók, tárcsák, kiegészítők
Használt fitness gépek
Termékek
Szállítás és fizetési feltételek
Szerviz
Teremminták
Kapcsolat
Get the Flash Player to see this rotator.
Otthoni fitness gépekFitness - otthon!

 Az egészséges táplálkozást, a sportot, a mozgást egyre több ember választja életformájának. Sorba nyílnak meg a jobbnál jobb fitnesstermek, amelyek különféle szolgáltatásaikkal próbálják magukhoz csalogatnia a vendégeket. Természetesen fontos, hogy az ilyen edzőtermeknek komoly közösségformáló hatása is van. Munka után mindenki szeret egy megszokott társasággal kellemesen eltölteni néhány órát, és ha ezzel még mozog is, az külön jó! De valljuk meg őszintén, egy esős délutánon nekünk sincs kedvünk kimozdulni otthonról, és az is gyakran megesik, hogy nincs időnk a dugóban elmenni a megszokott edzőterembe.

Természetesen van megoldás!

 

A JLM Powerline Kft a nappalijába viszi a profi fitnesstermek légkörét. Az általunk forgalmazott kardió gépek mindegyikének megvannak az otthoni felhasználásra kifejlesztett változatuk. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van szükség külön otthoni fejlesztésű gépekre?

Ha végig gondoljuk beláthatjuk, hogy azok a gépek amelyeket a fitnessteremben használunk sokkal nagyobb igénybevételre lettek tervezve. Ugyanakkor nem követik azokat a kényelmi szempontokat, amelyeket egy otthoni gépnek feltétlenül tudnia kell. A profi gépeket természetszerűen sokkal többen használják, ezért nem találhatunk olyan funkciókat, amelyekkel saját beállításainkat könnyen előhívhatjuk.

További fontos szempont, hogy míg egy vállalkozó profitszerzés miatt vásárol gépet, így neki a befektetett összeg megtérül, számos olyan opciót kell figyelembe vennie, ami az otthoni gépeknél nem szempont. Egy otthoni gépnél sokkal kevesebb ilyen jellegű kritériumnak kell megfelelni, ebből kifolyólag tud egy ilyen fejlesztésű gép sokkal olcsóbb lenni ugyanazon minőség mellett.

 

Mire kell figyelni, ha otthoni gépet választunk?

Mindenképpen fontos, hogy otthonra olyan kardiógépet, vagy erősítőgépet vásároljunk, ahol minden biztonsági eszköz a rendelkezésünkre áll. Amíg egy profi teremben edzők segítenek, hogy ne legyenek balesetek, a nappaliban egyedül vagyunk.

Nem szabad spórolni. Nincs annál rosszabb, amikor a hipermarketben vásárolt olcsó gép két hét után tönkremegy, cseregarancia már nincsen, szervízelni pedig nem tudják. Ezek a termékek nem azért készültek, hogy rendszeresen edzünk rajta, egyszerűen az vásárlói igényt elégítik ki.

Ezekután már csak azt kell eldöntenünk mekkora szabad helyünk van, mit szeretnénk elérni az otthoni edzéssel, és válasszuk ki a célnak legmegfelelőbbet.

 


 

________________________________________________________________________ 

JLM PowerLine Kft. 1033 Budapest, Huszti út 60.                 Telefon: 453-2716, Fax: 453-2716/109,

E-mail: sportsart@btn.hu                                                                         www.sportsart.hu

 

 
sportsart